Działalność stołówki szkolnej
- Szczegóły
- Opublikowano: poniedziałek, 04, grudzień 2017 14:40
- Odsłony: 2708
Pracownicy stołówki szkolnej odpowiedzialni za zorganizowanie, przygotowanie i wydawanie posiłków pracują w godzinach: 7:00 -15:00.
W naszej drużynie działają następujące osoby odpowiedzialne za:
- Planowanie posiłków, układanie jadłospisów, organizację zakupu towaru, rozliczenia finansowe przychodów i rozchodów artykułów spożywczych, rozliczenia obrotu na koncie należności za posiłki.
Joanna Szulc st. - intendent
- Planowanie i kontrolowanie przebiegu pracy na kuchni, układanie jadłospisów, zarządzanie przyjętymi artykułami spożywczymi, nadzór nad przygotowywanymi potrawami, przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Urszula Wasilewska - główny kucharz
- Niezbędną pomoc w przygotowywaniu posiłków zapewniają pozostali pracownicy, nazywani „prawą ręką kucharza”.
Kądziela Dariusz - zastępca głównego kucharza
Igła Mirosława
Świątkowska Ewa